Praktische info

Het Winkeltje vind je naast Ons Huis. Inwoners van Mol, Dessel, Balen en Retie met een  UiTPAS kunnen er terecht voor zeer betaalbare tweedehandskleding.

Winkelen

Het winkeltje is geopend elke woensdag van 9:30 – 12 uur. Als je spullen wil brengen, kan dat ook tijdens deze openingsuren.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn oude kledij binnenbrengen?

Elke woensdag van 9:30 – 12 uur. Als dat echt niet lukt, kan je contact opnemen met Petra, als ze er is doet ze gerust de deur open. Om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat, bel je dus best even op voorhand. 

Betalen bezoekers van het Winkeltje een bijdrage voor mijn geschonken kledij?

Op vraag van de bezoekers van Ons Huis wordt er een kleine bijdrage gevraagd voor de spullen uit het Winkeltje. Prijzen liggen tussen 0,10 cent tot 3 euro voor een dikke winterjas of donsdeken. Dat geld verdwijnt niet in de zak van de vrijwilligers, maar wordt gebruikt bij Zeeman of Wibra om ondergoed en handdoeken te kopen. Deze worden dan, op hun beurt, onder de prijs verkocht in het winkeltje.”

Bij wie komt mijn kledij terecht?

Ons winkeltje staat open voor mensen met een UiTPAS uit Mol, Dessel, Balen en Retie.

Spullen die we hier niet verkopen gaan naar andere goede doelen: projecten in Congo of Wereld Missie Hulp. Je oude kledij komt dus altijd goed terecht!

Welke spullen kan ik allemaal aanleveren?

Kleding in degelijke staat, proper en niet stuk. Schoenen en handtassen, rugzakken, boekentassen, speelgoed dat volledig is en baby uitzet: maxicosi, buggy…

Kan ik mijn diensten aanbieden als vrijwilliger?

We hebben een kennismakingsgesprek met kandidaat vrijwilligers om te kijken of er een match is, en of de talenten kunnen ingezet worden binnen de vereniging. Noot: Wij zijn geen dagbesteding voor bijzondere jeugdzorg of de psychiatrische zorg.

Openingsuren:

Het Winkeltje is open op woensdag van 9.30h-12h, behalve tijdens schoolvakanties en op feestdagen. Wil jij kledij leveren? Dat kan op dezelfde tijdstippen. We vragen je wel eerst even contact op te nemen.

Locatie:

Ons Huis, Bresserdijk 4, 2400 Mol

Wil je graag meer weten over onze werking?